ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ > Ζυθογνωσία 2014 >

Εκδηλώσεις

12:30-13:30
«Πώς να γίνω μικροζυθοποιός»
Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στην οποία συμμετέχουν: Παύλος Κοτσίδης (Volkan), Γιάννης Μαρμαρέλλης (Siris), Στέφανος Μπαρμπερόπουλος (Ζυθοποιός, GR-Inox), Σοφοκλής Παναγιώτου (Septem). Συντονίζει η δημοσιογράφος μπίρας Ιωάννα Ανδριοπούλου.
Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, 12:30 - 13:30, Αίγλη Ζαππείου. Δωρέαν.
14:00-14:45
«Ζυθολογία»
Η Ιωάννα Ανδριοπούλου μας εισάγει στον κόσμο της μπίρας μέσα από μία πανοραμική ζυθογνωστική παρουσίαση, που περιλαμβάνει τη γευστική δοκιμή των εξής αντιπροσωπευτικών ζύθων: Volkan Grey, Weihenstephaner Hefe Weisse, Paulaner Hefe Weiss, Alaskan Smoked Porter.
Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, 14:00 - 14:45, Αίγλη Ζαππείου. Συμμετοχή στα έξοδα: 5€.
15:30-16:30
«Φτιάχνω τη δική μου μπίρα»
Τα μυστικά του «homebrewing» αποκαλύπτονται από τον Πολ Εμμανουηλίδη του Beer & Deli. Μάθετε ό,τι χρειάζεται για να κάνετε τη δική σας μπίρα και αποκτήστε ένα νέο χόμπι που θα μοιραστείτε με εκατομμύρια μπιρόφιλους ανά την υφήλιο. Θα φτιάξετε μπίρα επιτόπου και θα την παραλάβετε εμφιαλωμένη για να την πιείτε με τους φίλους σας σε 12 μήνες!
Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, 15:30 - 16:30, Αίγλη Ζαππείου. Συμμετοχή στα έξοδα: 10€.
17:30-18:15
«Γευσιγνωσία μπίρας»
Η δημοσιογράφος μπίρας Ιωάννα Ανδριοπούλου (www.fnl-guide.com) σας προσκαλεί να δοκιμάσετε μαζί της μερικές από τις πιο αγαπημένες της μπίρες. Θα δοκιμαστούν και θα σχολιαστούν 8 σπουδαίες μπίρες που θα σας μείνουν αξέχαστες: Volkan black, Pilsner Urquell, Hobgoblin, Septem Pale Ale, Duvel, Westmalle triple, Τoccalmatto Re Hop, Kriek Mort Subite.
Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, 17:30 - 18:15, Αίγλη Ζαππείου. Συμμετοχή στα έξοδα: 5€.
19:00-20:00
«Αρμονία στη γεύση»
Ο γευσιγνώστης Πολ Εμμανουηλίδης ξεναγεί 30 τυχερούς σε μία μοναδική γευστική περιπλάνηση όπου πέντε εμβληματικά προϊόντα θα παντρευτούν αρμονικά με ισάριθμες μπίρες. Θα δοκιμάσετε Αυγοτάραχο Τρικαλινού με Voreia IPA, Αλλαντικά Στρεμμένου με Fix Royal και Fix Dark, Τυρί blu '61 του καταστήματος Provence με La Trappe Dubbel, σοκολάτα Valrhona bitter και γάλακτος με O'Hara's Leann Follain και Anchor Old Foghorn Ale με αποξηραμένα σύκα και καρύδια. Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο αυτό για να ανακαλύψετε ποιές είναι οι μπίρες που θα σας ταξιδέψουν στον παράδεισο της γεύσης!
Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, 19:00 - 20:00, Αίγλη Ζαππείου. Συμμετοχή στα έξοδα: 10€.