ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ > Ζυθογνωσία 2015 >

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Γευσιγνωσία Anchor στο Sorry Mom Liquor Store
Πέμπτη 15/10. Προσέλευση 18:00. Έναρξη αυστηρά 18:30.
Η εταιρεία Deals σε συνεργασία με την κάβα Sorry Mom Liquor Store, σας παρουσιάζουν όλη τη σειρά της θρυλικής καλιφορνέζικης μικροζυθοποιίας Anchor! Ο Ryan Lowe, ειδικός γευσιγνώστης και εκπρόσωπος της Anchor,  έρχεται στην Αθήνα ειδικά για το Athens Beer Week και μας παρουσιάζει 7 διαφορετικές Anchor, η μία πιο yummy από την άλλη. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά επειδή υπάρχουν θέσεις μόνο για 20 άτομα, θα γίνει κλήρωση μεταξύ όσων δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι 12:00. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, στείλτε email με το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό του κινητού σας, στο info@vinetum.gr, με subject τη λέξη ANCHOR.
Sorry Mom Liquor Store: Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή


The Cube Athens
Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης: Η μικροζυθοποιία ως δραστηριότητα start-up
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, 19:00 – 20:00
The craft beer phenomenon has reached Greece! What makes microbreweries different and why are they so successful? Microbreweries are the closest thing to a start-up in the drinks industry and in this round-table discussion we will be talking about how traditional brewers, microbrewers, beer zealots and beer culture come together at the Zythognosia beer expo on the 17th and 18th of October. Participants: Ioanna Andriopoulou, beer writer and journalist, Paul Emmanouilidis, beer master, George Konstantinidis Social Media Expert and Constantine Stergides, organizer of Zythognosia. With the support and participation of the Athineo Creative Brewing Project by Athenian Brewery. The event is hosted and supported by The Cube Athens. The discussion will be followed by a tasting of Athineo craft beer. Free entrance.
The Cube: Κλεισόβης 8, Αθήνα, 694 206 2131


Beer & Deli: Σεμινάριο Homebrewing
Τετάρτη 14 Oκτωβρίου, 19:00 – 21:00
Μάθετε τα μυστικά του home brewing, της τρελής μόδας που έχει κατακτήσει όλη την υφήλιο και χάρη στην οποία γεννήθηκε το φαινόμενο της μικροζυθοποιίας. Με τον γευσιγνώστη μπίρας Πολ Εμμανουηλίδη, στο Beer & Deli. Mία πρώτη επαφή με το home brewing και μία ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις για την μπίρα γενικότερα. Είσοδος ελεύθερη.
Αναγεννήσεως 1, Υμηττός, Τηλ: 210 613 6700