ΗΛΕΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ (ELIS)
Η Ηλειακή Ζυθοποιία είναι η πρώτη ζυθοποιία που ιδρύθηκε στο νομό Ηλείας (στο χωριό Λαντζόϊ), το 2012, από τους Ανδρέα Παπαδάκο, την Διονυσία Ντατσοπούλου – Μπριντζίκη και τον Διονύσιο Μπριντζίκη, είναι η μεγαλύτερη ζυθοποιία στη Νότιο Ελλάδα και έχει ένα όραμα: «το όνειρο του πάθους και της δόξας». Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις ζύθου στην Ελλάδα. Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, μπροστά από τον οποίο μπαίνει όμως ο παράγοντας άνθρωπος, έχει δυνατότητα παραγωγής περισσότερων από 40.000 εκατόλιτρα μπίρας, ενώ χρησιμοποιεί ενέργεια από φωτοβολταϊκά και γεωθερμία. Οι μπίρα Olympica Magna, που παράγει, δεν παστεριώνεται, δεν χρωματίζεται τεχνητά, δεν περιέχει χημικά, βελτιωτικά γεύσης, διαύγειας ή εμφάνισης ή συντηρητικά, το ανθρακικό της προέρχεται από φυσική δεύτερη ζύμωση και έχει ισορροπημένη αλλά πλούσια γεύση. Φτιάχνεται από ελληνικές βύνες, επιλεγμένο λυκίσκο, αρωματικά βότανα και νερό από ορεινές πηγές του όρους Ερύμανθος.