ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Μπίρα από το… Χαλάνδρι; Ναι… κι όμως υπάρχει και μάλιστα γνήσια και τοπική, σε εννιά (9) συνταγές, από γνωστές έως λιγότερο γνωστές. Δεν θα μπορούσε να την παράγει άλλος από τον Φώτη Αναστασίου, από το «The Local Pub», έναν από τους πλέον γνωστούς και αγαπητούς στο ζυθόφιλο κοινό χώρους αφιερωμένους στη μπίρα. Άλλωστε, το μικροζυθοποιείο του (και το εννοούμε μικρό…) ομορφαίνει τον πίσω χώρο του μπαρ. Εκεί, οι ζυθοποιοί Πέτρος Μαλιχούδης και Γιάννης Ψιμούλης φτιάχνουν μπίρες περιορισμένης παραγωγής, αποκλειστικά σε βαρέλια, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

Μπίρες που καταναλώνονται φρέσκες (πού αλλού;) στο The Local Pub και στο επίσης γνωστό The Lazy Bulldog Pub (Γκάζι).