CLEPSYDRA NOMAD BREWING

Η Clepsydra Nomad Brewing ανήκει στον Παναγιώτη Ζώτο, που ασχολείται με την οικιακή ζυθοποίηση τα τελευταία 8 χρόνια και επέλεξε να ακολουθήσει και αυτός τον νομαδικό τρόπο ζυθοποίησης για την εμπορική παρασκευή μπίρας, δηλαδή χρησιμοποιώντας εξοπλισμό οργανωμένων ζυθοποιείων. Η πρώτη μπίρα της Clepsydra Nomad Brewing είναι μια New England ΙPA με έντονα αρώματα τροπικών φρούτων. Η λέξη «Clepsydra» (όργανο μέτρησης του χρόνου), που επιλέχθηκε ως όνομά της, αναφέρεται στην καλύτερη δυνατή, κατά το ζυθοποιό, αξιοποίηση του χρόνου, που δεν είναι άλλη από αυτήν της παρασκευής και της απόλαυσης μπίρας, στον πολύμορφο αρωματικό και γευστικό κόσμο της, μαζί με τους ανθρώπους που την αγαπούν.