ALL RESTAURANTS

Η All-Restaurants είναι μία καθιερωμένη εταιρεία online επικοινωνίας, με 16 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ενεργητικό της. Κύρια δραστηριότητά της αποτελεί ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ολοκληρωμένων διαδικτυακών προγραμμάτων εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας, ιστοσελίδων, εξειδικευμένων υπηρεσιών προβολής σε επιχειρήσεις εστίασης & συναφών επαγγελμάτων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Από την ίδρυσή της το 2001 μέχρι και σήμερα, η All-Restaurants έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο διάσημα και βραβευμένα εστιατόρια, με επιχειρήσεις διοργάνωσης καθιερωμένων εκθέσεων κρασιού και οινοπαραγωγούς. Πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας, internet, social media, digital signage, εξελίχθηκε σε μια από τις πιο δυναμικές online- Targeted communication, εταιρείες της Ελλάδας, δημιουργώντας μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις.

Αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες τάσεις, τον ανταγωνισμό και τις αυξανόμενες απαιτήσεις στους τομείς της στρατηγικής επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, η All-Restaurants προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Corporate και Brand επικοινωνίας, μελετώντας σε βάθος τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών, σχεδιάζοντας αποτελεσματικές λύσεις που αξιοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αλληλεπίδραση που προσφέρουν τα νέα online μέσα επικοινωνίας.

Οι Υπηρεσίες που παρέχει η All Restaurants αφορούν:

  • Εταιρική online παρουσίαση με σχεδιασμό και διαχείρηση δικτυακού τόπου,
  • Προβολή και διαχείρηση εικόνας στα social media,
  • Επικοινωνία και προώθηση υπηρεσίας/προϊόντος (Brand Communication)μέσω e-mail marketing, διαγωνισμούς, social media, προβολής σε sites υψηλής επισκεψιμότητας και εμφάνισης σε οθόνες ψηφιακής σήμανσης.