BEER and BRUNCH

Το Beer & Brunch είναι το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα αποκλειστικά για την κουλτούρα της μπίρας και το πρώτο τεύχος του κυκλοφόρησε το Μάιο του 2017. Η κυκλοφορία του νέου τεύχους του συμπίπτει με την έκθεση Ζυθογνωσία 2017 και θα γίνει μαζί με την εβδομαδιαία εφημερίδα Agrenda, του Ομίλου Green Box, στις 14 Οκτωβρίου (έπειτα το περιοδικό κυκλοφορεί αυτόνομα στα περίπτερα της χώρας). Το B&B ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο, ώστε να συναντήσει καθιερωμένες ζυθοποιίες, αλλά και ευρηματικούς μικροζυθοποιούς, να ανακαλύψει τα πιο hot στέκια των φίλων της μπίρας και τις νέες τάσεις στο χώρο, όπως η οικιακή ζυθοποίηση, μέχρι και τη gypsy brewing. Τη θεματολογία του συμπληρώνουν οι σημαντικότερες ειδήσεις από τη διεθνή σκηνή ζύθου. Άλλωστε, η τεχνολογική αλλά και ποιοτική εξέλιξη της ζυθοποιίας δείχνει ανεξάντλητη, φθάνοντας μέχρι τον πλανήτη…  Άρη, όπως ανακοίνωσε ο κολοσσός της AB InBEV. Από το περιοδικό δεν λείπουν και οι γευστικές δοκιμές – παρουσιάσεις μπίρας, οι νέες κυκλοφορίες, αλλά και οι καλύτερες στιγμές της ελληνικής και της διεθνούς ζυθοποιίας, όλα αυτά διά χειρός μιας πολυμελούς ομάδας ειδικών συνεργατών. 

http://www.agronews.gr/beer-brunch/