header img

Είσοδος

Πληροφορίες
Zythognosia Beer Festival

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Η Ζυθογνωσία θα λειτουργήσει το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 από τις 12:00 μέχρι τις 21:00. Τέλος έκδοσης εισιτηρίων: 20:30.

Ποτήρι & γευστική δοκιμή

Στη Ζυθογνωσία θα δοκιμάσετε δεκάδες μπίρες και θα ανακαλύψετε νέες γεύσεις. Εργαλείο σας στο γευστικό αυτό Μαραθώνιο θα είναι το ποτήρι της Ζυθογνωσίας, το οποίο είναι σχετικά μικρό, γιατί στόχος είναι η γευστική δοκιμή και όχι η κατανάλωση. Μπορείτε κάλλιστα να πίνετε μία γουλιά και να αδειάζετε το υπόλοιπο στα ειδικά δοχεία που υπάρχουν μέσα στην έκθεση. Εάν χάσετε το ποτήρι σας ή θέλετε και δεύτερο, μπορείτε να το αγοράσετε στην είσοδο της έκθεσης για 2€.

Δικαίωμα Εισόδου

Το δικαίωμα εισόδου στην έκθεση κοστίζει 12€ και σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε όσες μπίρες θέλετε και τις δύο ημέρες λειτουργίας της έκθεσης. Στην τιμή περιλαμβάνεται το αναμνηστικό ποτήρι γευστικών δοκιμών, ο κατάλογος της έκθεσης με όλες τις μπίρες που μπορείτε να δοκιμάσετε και ένα βραχιολάκι που σας επιτρέπει να επισκεφθείτε την έκθεση όσες φορές θέλετε και τις δύο ημέρες. Το βραχιολάκι είναι προσωπικό και μη μεταβιβάσιμο και η τοποθέτησή του είναι υποχρεωτική για να εισέλθετε στην έκθεση. Το δικαίωμα εισόδου δεν καλύπτει τις υπόλοιπες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, δηλαδή το φαγητό, ο καφές και οι προς πώληση μπίρες.

 

Zythognosia Beer Fest

Υπεύθυνη Κατανάλωση

Τόσο οι οργανωτές όσο και οι εκθέτες της Ζυθογνωσίας υποστηρίζουν την υπεύθυνη κατανάλωση και τη διαδικασία της γευστικής δοκιμής. Θέλουμε να περάσετε καλά μαθαίνοντας όλα τα μυστικά της μπίρας, με σεβασμό ωστόσο προς το προϊόν, τον εαυτό σας και τους άλλους. Στη Ζυθογνωσία δεν γίνεται ανεκτή καμία αντικοινωνική συμπεριφορά και παρακαλούμε όλους τους επισκέπτες να λάβουν υπ’ όψιν τους τα εξής:

  • Απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα άτομα κάτω των 18 ετών εάν δεν συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους. Είναι πιθανό στα εκδοτήρια των εισιτηρίων να ζητηθεί επίδειξη ταυτότητας.
  • Οι οργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την είσοδο ή να αποβάλλουν από τον χώρο της έκθεσης άτομα που είναι μεθυσμένα ή επιδεικνύουν επιθετική ή απείθαρχη συμπεριφορά.
  • Απαγορεύεται η προσκόμιση αλκοολούχων ποτών ή φαγητού μέσα στον εκθεσιακό χώρο.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά αλκοολούχων ποτών έξω από την έκθεση, πλην εκείνων που διατίθενται σε κατάλληλη συσκευασία από το «Beer Shop» της Ζυθογνωσίας.
  • Απαγορεύεται οι εκθέτες να μοιράζουν ή να πωλούν δείγματα, οπότε παρακαλούμε να μην τους φέρνετε σε δύσκολη θέση ζητώντας φιάλες για το σπίτι.

Μετακίνηση

Προτρέπουμε όλους τους επισκέπτες της Ζυθογνωσίας να έρθουν στο Ζάππειο Μέγαρο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Εάν πρέπει οπωσδήποτε να έρθετε με αυτοκίνητο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως στον περιβάλλοντα χώρο του Ζαππείου Μεγάρου δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα μεγάλα ιδιωτικά πάρκινγκ της Φιλελλήνων, της Ναυάρχου Νικοδήμου κ.λπ.

Επίσης, εάν έρθετε με δικό σας όχημα, θα πρέπει να έχετε προαποφασίσει ποιος από την παρέα σας δεν θα πιει, για να μπορεί να οδηγήσει στην επιστροφή.

ΑΜΕΑ

Το Ζάππειο Μέγαρο μπορεί να εξυπηρετήσει τα άτομα που έχουν δυσκολία στη μετακίνησή τους από την είσοδο που βρίσκεται στην οδό Ακακιών (πίσω μέρος κτιρίου).

Παρακαλούμε ενημερώστε μας στην υποδοχή της έκθεσης ή εκ των προτέρων στο info@vinetum.gr για να σας εξυπηρετήσουμε.

Το Ζάππειο διαθέτει επίσης WC ΑΜΕΑ.

Φωτογράφιση

Η Ζυθογνωσία συνεργάζεται με επαγγελματία φωτογράφο και είναι πιθανόν να αναρτηθούν φωτογραφίες και βίντεο επισκεπτών της έκθεσης στα κοινωνικά δίκτυα και αλλού.

Mε την είσοδό σας στην έκθεση δίνετε το δικαίωμα στους οργανωτές να χρησιμοποιήσουν εκ των υστέρων τη φωτογραφία σας για την προβολή της έκθεσης σε έντυπα και άλλα ΜΜΕ.