header img

Παράλληλες εκδηλώσεις

Εκπαιδευτήριο
Zythognosia Beer Festival

Παράλληλες Εκδηλώσεις | Εκπαιδευτήριο

 

Επιστροφή στα θρανία με τη Ζυθογνωσία!

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης σας περιμένουν για να εμβαθύνετε τις ζυθο-γνώσεις σας και, κυρίως, για να περάσετε καλά!

Όπως πάντα, η Ζυθογνωσία προγραμματίζει για εσάς μία σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα το βρείτε παρακάτω το οποίο που περιλαμβάνει:

  • σεμινάρια και γευσιγνωσίες,
  • συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και
  • food & beer pairings.
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
13:00 – 13:45 Σεμινάριο και γευσιγνωσία | Εισαγωγή στη μπίρα και στη δοκιμή της, για να γίνετε “Genius in beer”

Η σχολή γευσιγνωσίας Genius in Gastronomy θα σας μυήσει στον κόσμο της μπίρας: η ιστορία της, η παρασκευή της, οι κατηγορίες της μπίρας και πώς συνδυάζονται με φαγητά. Θα δοκιμαστούν: Weihenstephan Hefe Weiss, Chios Smoked Robust Porter, Mikónu Pale Ale, Staropramen Lager, La Trappe Dubbel Trappist Ale, Αθηνέο #1 Lager με Μέλι & Κόλιανδρο.

Κόστος συμμετοχής: 5€

15:00 – 16:00 Γευσιγνωστική παρουσίαση | Bronckhorster Brewery Company: η ιστορία πίσω από τις μπίρες
16:00 – 21:00 Μουσική στη Ζυθογνωσία | Jazz & Beer, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση
17:00 – 18:30 Σεμινάριο και γευσιγνωσία | «Ζυθολογία: γνωριμία με την μπίρα»
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
12:30 – 13:15 Τεχνικό σεμινάριο από την Innovino Oenolysis | Οι ξηρές ζύμες στη ζυθοποίηση – νέα προϊόντα της εταιρείας Femrentis

Η σωστή χρήση ξηρών ζυμών στη ζυθοποίηση, το αρωματικό προφίλ που αυτές διαμορφώνουν, οι νέες ζύμες της Fermentis SafAle BE-134 και HG-18, καθώς και το βοηθητικό ζύμωσης SpringFerm BR-2. Απαραίτητο σεμινάριο για όλους όσοι ασχολούνται με τη ζυθοποίηση.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Γλώσσα: Αγγλικά (με απόδοση στα ελληνικά)

15:00 – 16:00 Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης | Η μικροζυθοποιία σήμερα
16:00 – 21:00 Μουσική στη Ζυθογνωσία | Jazz & Beer, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση
17:00 – 17:45 Σεμινάριο και γευσιγνωσία | Εισαγωγή στη μπίρα και στη δοκιμή της, για να γίνετε “Genius in beer”
19:00 – 20:00 Master class και γευστική δοκιμή | Extreme foods with selected beers